Salamul Moldovenesc de la ROGOB este un produs inedit pe piaţa Republicii Moldova, deosebinduse printr-o îmbinare bine potrivită de ingrediente tradiţionale pe placul Moldovei: carnea şi vinul. În combinare cu vinul roşu sec, carnea de calitate obţine o aromă specială, un gust moale şi plăcut.

Procesul de perfecţionare a produselor este unul continuu la întreprinderea ROGOB. Pasiunea şi străduinţa echipei de profesionişti dedicaţi acestui proces, generează idei noi şi intersante. Anume aşa a apărut şi salamul Moldovenesc cu adaos de vin roşu: din dragoste pentru tot ceea ce facem.

Sectorul Centru

bd. Ștefan Cel Mare, 73

Sectorul Râșcani

bd. Moscovei, 16

Sectorul Râșcani

str. N. Dimo 17/1

Sectorul Râșcani

bd. Moscovei 1/1

Sectorul Râșcani

str. Calea Orheiului, 107

Sectorul Buiucani

bd. Alba Iulia, 196/3

Sectorul Buiucani

str. Ion Creangă, 78

Sectorul Buiucani

str. Paris, 34/4

Sectorul Sculeni

str. Calea Ieşilor, 2/3

Sectorul Botanica

bd. Dacia, 44

Sectorul Botanica

bd. Decebal 91/4

Sectorul Ciocana

bd. Mircea cel Batrân, 30

mun. Bălți

str. Ștefan cel Mare, 57A

or.Hînceşti

str. Chişinăului, 7

or. Soroca

str. Ștefan cel Mare, 24

În anul 2013, întreprinderea a deschis cea mai modernă fabrică de mezeluri din Moldova, de model european, care se conformează tuturor normelor sanitare și standartelor de calitate europene, fiind înalt apreciate de demnitarii europeni în cadrul unor vizite repetate la întreprindere.

În 2015, compania ROGOB şi-a valorificat titlul de "Cea mai preferată marcă de mezeluri din Moldova". Acest titlu e rezultatul eforturilor companiei concentrate spre satisfacerea aşteptărilor şi exigenţelor consumatorilor săi, în scopul de a oferi produse de calitate!