Ingrediente
- Ceafă de porc
- Morcov
- Ceapă
- Cartofi
- 4 roșii
- Rozmarin
- Apă plată
- Ulei
- Sare și piper negru
Procesul de preparare
Pasul 1
Taie carnea cubulețe de circa 4 cm. după care călește-o la foc mare 5-7 minute și nu uita să o condimentezi cu sare și piper negru. Scoate carnea pe o farfurie.
Pasul 2
Taie morcovul mai mășcat, după care taie cartofii în patru și ceapa în 6.
Pasul 3
Aranjează în ulcele straturi de morcovi, ceapă, cartofi, carne și deasupra acoperă cu câte 2 felii de roșii. Adaugă în fiecare ulcică sare și piper negru, rozmarin și toarnă apă încât să fie mai mult de jumate în vas.
Pasul 4
Pune ulcelele la cuptorul preîncălzit la 180 de grade C. pentru o oră