Friptură de porc în ulcele

Timpul de pregătire: 120 minute
Gradul de dificultate: Mediu

Ingrediente

  • Ceafă de porc
  • Morcov
  • Ceapă
  • Cartofi
  • 4 roșii
  • Rozmarin
  • Apă plată
  • Ulei
  • Sare și piper negru

Procesul de preparare

Pasul 1

Taie carnea cubulețe de circa 4 cm. după care călește-o la foc mare 5-7 minute și nu uita să o condimentezi cu sare și piper negru. Scoate carnea pe o farfurie.

Pasul 2

Taie morcovul mai mășcat, după care taie cartofii în patru și ceapa în 6.

Pasul 3

Aranjează în ulcele straturi de morcovi, ceapă, cartofi, carne și deasupra acoperă cu câte 2 felii de roșii. Adaugă în fiecare ulcică sare și piper negru, rozmarin și toarnă apă încât să fie mai mult de jumate în vas.

Pasul 4

Pune ulcelele la cuptorul preîncălzit la 180 de grade C. pentru o oră

Rețete recomandate

Carne de vită picantă cu coa

FRIPTURĂ DE PORC ÎN CEAUN