Mic dejun cu șuncă și salami

Timpul de pregătire: minute
Gradul de dificultate: Mediu

Ingrediente

  • 800 gr. – aluat foietaj
  • 200 – 300 gr. – salami Rogob
  • 300 gr. – șuncă Rogob
  • ½ ardei – roșu
  • ½ ardei – galben
  • ½ ardei – verde
  • 1 ceapă medie
  • 4 – 5 ouă de găină
  • 200 – 300 gr. – cașcaval răzuit
  • Ulei
  • Sare și piper negru

Procesul de preparare

Pasul 1

Taie ardeii și ceapa cubulețe după care călește-le câteva minute.

Pasul 2

Sparge ouăle într-un bol încăpător, adaugă sare și piper negru, după care mixează totul împreună.

Pasul 3

Unge tava de copt cu ulei. Aranjează aluatul la fundul tăvii, după care pune în straturi șunca și salami. Toarna mixtura de ouă, adaugă ceapa cu ardeii căliți și presară totul cu cașcaval răzuit.

Pasul 4

Pune tava la cuptor, încins în prealabil la 180 de grade C, pentru 30 de minute.

Chișinău Bălţi Soroca Hîncești Caușeni