Quiche cu şuncă şi caşcaval

Timpul de pregătire: 60 minute
Gradul de dificultate: Ușor

Ingrediente

  • 1 cutie aluat foietat (fără drojdii)
  • 150 gr şuncă
  • 50 gr feta
  • 100 gr caşcaval Rossiiskii
  • 20 ml frişcă grasă
  • 3 ouă
  • Sare, după gust

Procesul de preparare

Pasul 1

Decongelăm aluatul. Preîncălzim cuptorul la 190 grade C.

Pasul 2

Pregătim umplutura: radem măşcat feta şi caşcavalul, şunca o tăiem cubuleţe. Amestecăm într-un bol ouăle, frişca, brânza şi caşcavalul ras împreuncă cu şunca. Trebuie să fim atenţi la sare, pentru că majoritatea ingredientelor sunt destul de sărate.

Pasul 3

Scoatem aluatul într-o tavă rotundă pentru copt, tăiem atent surplusul de aluat şi turnăm umplutura în mijlocul tartei.

Pasul 4

Dăm tarta la rolă pentru 35-40 minute, până se coace umplutura.

Chișinău Bălţi Soroca Hîncești Caușeni