Roată din cârnăciori de porc ”Tradițional” cu muștar

Timpul de pregătire: 40 minute
Gradul de dificultate: [:ro][:en][:ru]

Ingrediente

  • 1 kg. – cârnăciori de porc ”Tradițional”
  • 2 linguri – muștar cu boabe
  • 1 lingură – sos de soia
  • 1 linguriță – ghimbir răzuit

Procesul de preparare

Pasul 1

Încinge cuptorul la 200 de grade C. 2. Mototolește sub jetul de apă o bucată mare de hârtie, apoi întinde-o pe o tavă de copt. Rulează cârnăciorii sub forma unei roți mari. Fixați-o cu ajutorul unor țepușe de lemn.

Pasul 2

Pregătește sosul: Pune 2 linguri de muștar într-un bol, apoi adaugă sos de soia și ghimbir. Amestecă bine până gusturile se vor încorpora.

Pasul 3

Pune roata de cârnați pe tava tapetată cu hârtie și unge partea de sus cu aproximativ ½ din cantitatea de sos pregătită mai devreme. Pune cârnații la cuptor și coace-i circa 10-15 minute. După care scoate-i, întoarce-i pe cealaltă parte și unge-i cu restul de sos și de asemenea pune-i la cuptor pentru încă 10-15 minute sau până ce se vor rumeni frumos. Se servește cu piure de cartofi și salată proaspătă.

Chișinău Bălţi Soroca Hîncești Caușeni