Rulouri cu cașcaval

Timpul de pregătire: 45 minute
Gradul de dificultate: Ușor

Ingrediente

  • 200 g brânză Feta
  • 1/2 cutie de porumb conservat
  • 100 g cașcaval moale ras
  • 500 g piept de pui
  • 2 ouă
  • 300 g pesmet
  • pătrunjel
  • ulei de floarea soarelui

Procesul de preparare

Pasul 1

Pieptul de pui se porționează în felii subțiri similare șnițelului.

Pasul 2

Brânza Feta se amestecă cu cașcaval și porumb, apoi se adaugă pătrunjelul mărunțit.

Pasul 3

Pe fiecare felie de carne se pune câte o lingură din compoziția obținută, apoi se rulează, iar marginile fiecărui rulou se prind cu scobitori.

Pasul 4

Rulourile se trec prin ouăle mixate în prealabil, apoi prin pesmet. Ulterior se prăjesc în friteuză pe o parte, până se formează o crustă crocantă și aurie, iar înainte de a le întoarce pe cealaltă parte se înlătură scobitorile.

Chișinău Bălţi Soroca Hîncești Caușeni