Salată din fileu de pui și cașcaval dorblu

Timpul de pregătire: 30 minute
Gradul de dificultate: Ușor

Ingrediente

pentru 4 porţii:

  •  200 gr fileu de pui
  • 2 ardei graşi, roşii
  • 100 gr brânză dorblu
  • 2 legături de spanac proaspăt
  • 3 ouă
  • sare, piper

Procesul de preparare

Pasul 1

Încălzim apa, adăugăm sare şi fierbem fileul de pui. Când fileul este gata, îl scoatem, iar în locul lui adăgăm spanacul și-l lăsăm să fiarbă 5 minute.

Pasul 2

Între timp, fierbem ouăle.

Pasul 3

Ardeiul se spală şi se taie pătrăţele. Ouăle se decojesc şi se taie în 4 bucăţi.

Pasul 4

Scoatem spanacul fiert pe platou. Deasupra spanacului punem 3 felii de ouă, câteva cubuleţe de ardei, câteva bucăţi din fileul de pui şi presărăm cu brânza Dorblu. Potrivim de sare şi piper, după gust, după care stropim cu ulei de măsline.

Chișinău Bălţi Soroca Hîncești Caușeni