SALATĂ OLIVIE

Timpul de pregătire: 45 minute
Gradul de dificultate: Ușor

Ingrediente

  • 3 cartofi medii (fierți)
  • 2 morcovi mari (fierți)
  • 2 ouă de găină (fierte)
  • 1 piept de pui de 500 gr. (fiert)
  • Porumb dulce la conservă – 300 gr.
  • 4 castraveți (murați)
  • 300 gr. – maioneză
  • Sare și piper negru

Procesul de preparare

Pasul 1

Curăță legumele și ouăle de coajă.

Pasul 2

Taie cubulețe medii legumele, ouăle și carnea și pune-le într-un bol încăpător.

Pasul 3

Scurge porumbul de apă și adaugă-l în bol peste celelalte ingrediente.

Pasul 4

Taie castraveții cubulețe mai mici și pune-i peste celelalte ingrediente.

Pasul 5

Adaugă maioneza, condimentează cu sare și piper (trebuie să fii atent/ă cu sarea, nu uita că castraveții sunt sărați) și amestecă tot împreună. Gustă, dacă mai este nevoie, mai adaugă sare sau piper negru.

Chișinău Bălţi Soroca Hîncești Caușeni